Nieuwsarchief
/

Cycling Team Fryslân ook in 2021 op 14CARBON fietsen

Cycling Team Fryslân ook in 2021 op 14CARBON fietsen

Foto @cyclingteamfryslan - 14CARBON Aero20

Cycling Team Fryslân ook in 2021 op 14CARBON fietsen

Ook in 2021 rijdt Cycling Team Fryslân op fietsen van 14CARBON uit het Friese Koudum. Net als dit jaar wordt er weer gekoerst op de 14CARBON Aero20. De fiets wordt geheel naar eigen wens van de renner samen gesteld en opgebouwd in Koudum! De kleur van de fiets blijft groen.

14CARBON racefietsen en gravelbikes uit Fryslân

14CARBON is een innovatieve fietsenfabrikant die sinds 2018 fietsen op de markt brengt. Gemaakt in Koudum – Friesland de bakermat van fietsend Nederland. Een unieke Friese fiets voor sporters van divers niveau – van beginner tot topsporter.

14CARBON

14CARBON is een nieuw innovatief merk in de fietsbranche & sportwereld. Zij bieden sporters van diverse niveaus, van topsporter tot beginner, top-fietsen voor het leven. Begonnen als een research project om unieke grafeen vezels te maken, nu uitgemond in een uniek product met een bijzondere kenmerken. Al in 1845 werden de eerste fietsen in Nederland in het naburige Workum gemaakt. Zij van 14Carbon zijn net als toen, erg geïnspireerd door wetenschap, techniek en mooie dingen maken. 14Carbon is een merk dat onderdeel is van het nanotech bedrijf Nanocat BV. Hier worden de nieuwste innovaties op nanomaterialen voor later bedacht. Vanzelfsprekend zitten deze innovaties ook in onze (toekomstige) fietsen!

14CARBON

De carbonframes zijn custom build, worden uitgevoerd met in eigen huis ontwikkelde technieken met als resultaat een robuuste en stijve racefiets of gravelbike.

De 14CARBON racefietsen zijn echte wedstrijdracers. Deze racefiets zet elke trap om in snelheid met minimaal verlies door een slim samenspel tussen stijf frame, lage frictie en bikefit. Uiteraard wordt elke 14CARBON racefiets, met handgespaakte wielen,  op maat gemaakt en volledig afgestemd op jouw bikefit.

Meer informatie over 14CARBON op www.14carbon.com

Foto @cyclingteamfryslan

 
Button