Nieuwsarchief
/

Reconstructie centrum Surhuisterveen: laatste deel finishstraat Profronde onder handen

reconstructie-t-hoekjereconstructie-action

Reconstructie centrum Surhuisterveen: laatste deel finishstraat Profronde onder handen

Het laatste deel van de finishstaat van de Profronde van Surhuisterveen wordt op dit moment in het kader van de reconstructie van het centrum onder handen genomen.

Aannemer Witteveen startte maandagmorgen 4 januari jl. met de 2e fase. Er werd gestart vanaf De Kolk 15 (Werkman Opticien) richting de Rabobank. Na de opbreekwerkzaamheden en het grondwerk wordt binnenkort gestart met het straatwerk.

Dit betekent dat het centrum vanaf de Groningerstraat richting de Rabobank is afgesloten.

Winkels zijn bereikbaar vanaf parkeerterrein Torenplein en de Lidl. De winkels vanaf Brasserie Kolkzicht richting De Dellen zijn bereikbaar via parkeerterrein bij Albert Heijn.

Fase 1: Vanaf de Gedempte Vaart langs het Torenplein naar De Kolk tot aan de kruising Groningerstraat, inclusief de rand rondom het Torenplein, de ingang naar de Jumbo en het loopgebied tussen AH/It Stee/Terstal. Deze eerste fase is inmiddels gerealiseerd.

Fase 2 (Voorjaar 2021 tot Bouwvak): Vanaf de Groningerstraat richting De Dellen, inclusief  de zijpoten Groningerstraat, Slotstraat en Dr. Van Kammenstraat, inclusief de inrichting van het parkeerterrein tussen Terstal en Brasserie Kolkzicht.

Fase 3 (Najaar 2021, na de Bouwvak ): De Dellen vanaf de Dr. van Kammenstraat tot en met de kruising De Dellen/Nije Jirden, inclusief het parkeerterrein van de Action.

 

 

 
Button