Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

2011 - Marrit Nicolai

De 22-jarige Marrit Nicolai uit Surhuisterveen zal bij de 17e Centrumcross van Surhuisterveen het top-trio in de bloemen van NZPH zetten. Deze Feanster schoonheid kwam in september ook al in het nieuws toen ze in Roden werd gekroond als Miss Noord-Nederland. Ze deed mee aan missverkiezing welke gehouden werd tijdens de openingsavond van de 59-ste Jaarbeurs van het Noorden in Roden. 

Er werden drie rondes gehouden en de jury vond Marrit in alle drie rondes ver weg de mooiste. Aan het einde van de avond mocht ze dus het gewilde kroontje in ontvangst nemen. ,,Het was de eerste keer dat ik meedeed’’, vertelt de kersverse Miss Jumbo Supermarkten. ,,Een vriendin van mij wees me erop en zei dat ik mee moest doen en daarom heb ik me opgegeven en toen won ik ook nog. Dat had ik niet verwacht.’’ 

Zo nu en dan verricht Marrit modellenwerk of promotiewerk. Zo was ze ook al eens actief tijdens de Profronde van Surhuisterveen voor Time Out Sport. Het is de eerste keer dat ze present is bij de Centrumcross. ,,Ik las mijn moeder de uitnodiging voor om rondemiss te worden en die zei gelijk dat ik het moest doen maar zelf hoefde ik er ook niet lang over na te denken want ik vind het een hele eer.’’ 

Doordeweeks verblijft Marrit op kamers in Groningen. Ze studeert namelijk aan de Hogeschool Dansacademie Lucia Marthas welke dansers opleidt tot docent of professioneel danser in bijvoorbeeld musicals. Naast haar studie werkt ze ook nog in Club&Zo in Groningen. 

Miss Jumbo Supermarkten zal op het podium goed voor de dag komen want ’s ochtends wordt haar kapsel onder handen genomen door kapsalon Piekasso waarna ze een bezoek zal brengen aan Schoonheidssalon Helfrich. Van der Lijn Wereldmode verzorgt de kleding volgens de nieuwste modetrends waarna de sjerp van Miss Jumbo Supermarkten en de biedermeier van NZPH Bloemen het plaatje compleet maken.

AJ Catering & Meer

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739