Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

2008 - Karla Veenstra

Gelukkig had ze nog een plekje open in haar drukke agenda om als Miss Super de Boer in actie te komen tijdens de veertiende Centrumcross. Karla Veenstra, achttien jaar jong, zal woensdag 9 januari de huldiging verzorgen van het toptrio van de Centrumcross. 

De studente Sociaal Cultureel Werk heeft bijna geen tijd op haar te vervelen, bijna elke ochtend is ze te vinden achter de kassa bij Super de Boer aan de Gedempte Vaart. ’s Middags verkast ze naar met Multifunctioneel Centrum in Surhuisterveen waar ze stage loopt, ’s middags in het Internetcafé en ’s avonds in de Jeugdsoos.

Naast haar drukke werkzaamheden is ze een vervent voetbalster bij It Fean 58, een sport die ze met de paplepel kreeg ingegoten want heit Gerard Veenstra was bijna 20 jaar verdediger bij het eerste elftal van Harkemase Boys, al stond hij ook vaak langs de kant vanwege een schorsing na een, naar eigen zeggen, meestal onterechte rode kaart. Het fanatisme is bij Karla ook zeker aanwezig, ook zij is verdedigster en ze werd vorig seizoen na het behaalde kampioenschap door haar trainer uitgeroepen tot Bikkel van het Jaar. 

Een uitgesproken favoriet heeft ze niet want daarvoor volgt ze het veldrijden te weinig, wel heeft ze een keer samen met haar ouders de Tour de France bezocht, al had de kleine Karla toen meer aandacht voor de cadeautjes van de reclamekaravaan dan voor de renners. Tijdens de komende Centrumcross zal ze natuurlijk niks van het spektakel missen en na afloop kan het toptrio rekenen op drie dikke pakkerds van de langharige Feanster schoonheid.

Home Center Woonboulevard

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739