Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Pers

Aanvragen accreditatie

Alleen journalisten en fotografen met een geldige perskaart kunnen een accreditatie aanvragen voor de 22e Internationale Centrumcross Surhuisterveen van woensdag 4 januari 2017. 

U krijgt, na goedkeuring, in de week voorafgaand aan de Centrumcross uw bevestiging teruggestuurd.

Op de dag van de Centrumcross kunt u zich melden bij het perscentrum tussen 10.00 en 14:00 uur. Op vertoon van een geldige perskaart ontvangt u daar uw accreditatie. 

Voor meer informatie of het aanvragen van een accreditatie kunt u contact opnemen met: 
pers@wielrennensurhuisterveen.nl. Dit o.v.v. uw naam, NSP-nummer, mobiel nummer en het medium waarvoor u werkt (krant, TV, website, etc.). Meldt u meerdere personen aan, laat dan s.v.p. weten welke rol zij hebben.

Het perscentrum is ondergebracht in gebouw De Bining, Gedempte Vaart 8, in Surhuisterveen. Dit is tegenover het Torenplein naast de Dorpskerk. Zonder accreditatie heeft u GEEN toegang! Dat klinkt missschien streng, maar zo willen we er graag voor zorgen dat de professionals hun werk kunnen doen en niet worden gehinderd door (goedbedoelende) hobbyisten.

Fotografen ontvangen tevens een hesje waarmee zij zich op het parcours mogen begeven, diegene die geen hesje dragen zullen van het parcours en voor het podium worden geweerd. Vanzelfsprekend is er rondom het parcours alle ruimte voor hobbyisten om mooie foto's te maken.

 

Onze persberichten ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in.

Bij het verzenden gaat u akkoord met onze Privacyverklaring

 
AJ Catering & Meer

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739